tiistai 12. syyskuuta 2017

Ei Roomakaa rakennettu viikossa


Viime viikolla käytiin tossukaupoilla ja suunnattiin sen jälkeen agitreeneihin. Käämiltä löytyi ihan älyttömästi vauhtia ja en ole ikinä nähnyt sitä noin salamannopeana radalla, tässähän alkaa ihan hirvittää.

Rata oli suoraviivainen, mutta paljasti silti, etten uskalla edelleenkään kääntää koiraani kunnolla. Putkiin se irtoaa nykyisin erittäin hyvin, mutta silti ajatus mahdollisista kielloista vaikuttaa näemmä ohjaukseen edelleen. Pitäisi nyt uskaltaa reilusti kääntää koiraa tai ollaan tulevaisuudessa ongelmissa.

Radalla oli puomi ja keinu kontakteina. Puomiin olen järjettömän tyytyväinen ollut pitkän aikaa, mutta nyt se keinukin alkaa näyttää siltä miltä pitää! Smartin huojuvasta keinusta ollaan siis päästy yli ja se suoritetaan ilman epäröintiä. Kestää hyvin myös kontaktialueella ohjaajan persjättöjä. 2on2off näille kahdelle esteelle on ollut siis erinomainen valinta.

Radan lopussa oli vielä rengas ja jihuu! Kelpie osuu sinne minne pitääkin ilman epäröintiä. Linja ei ollut ihan suora, toki yritin korjata linjaa koiralle itse, joten tämä hyvä!

Agilityn saralla lisäksi sellaista, että ilmoitin Käämin mittaustilaisuuteen. Apua.

Loppuviikosta käytiin vielä ajamassa jälki. Nosti erittäin hyvin ilman ajatustakaan takajäljestä, mutta puolessa välissä jälkeä hukkasi kokonaan ja koska puski jatkuvasti väärään suuntaan otin seis siihen. Tuurilla osui purkkien päälle. Kävin sitten kiukuspäissäni ottamassa viimeisen suoran hetken kuluttua ja silloin Käämikin jaksoi jo keskittyä eikä paahtanut menemään täysiä.

Ei kovin onnistunut, mutta yritetään saada vielä tälle syksylle joku onnistuminen, jonka jälkeen voidaan varovaisesti ajatella taukoa. Viikoittaiset jäljet taitavat kuitenkin olla jääneet nyt kesän mukana ohjelmistosta pois, tehdään kun ehditään ja siltä tuntuu.

Antura ei täysin ole parantunut, mutta on kuitenkin kestänyt matkassa mukana ilman uusia aukeamisia eikä enää valu kudosnesteitä. On siis kuiva ja ainoastaan kalju. Käämi ei edelleenkään ole aristellut vammaa ollenkaan, joten hieman mystinen vaiva kyseessä. Varmuuden vuoksi haettiin antibioottikuuri, joka toivottavasti nyt nopeuttaisi paranemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti