sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Kovaa ja korkeella johtopyrstön tähden pääl


Hitsi vie, Käämille on pienet vihreät miehet käyneet taas kuiskimassa juttuja.

En ihan uskalla todeta, että putkijumit olisivat täysin poissa, mutta muutamassa edeltävässä treenissä se on irronnut putkiin ihan älyttömän hyvin. Tällä viikolla putkiin irtoamisia oli enemmänkin ja Käämi oli ihan uskomaton. Vedin sen omalla liikkeellä muutaman kerran pois jo lukituista putkista, mutta muuten sinne upposi.


Aloitettiin pimeällä putkikulmalla. Ollaan tehty varmaankin viime vuonna viimeeksi vastaavia vanhalla treenihallilla, mutta niin se vaan sen sieltä löysi. Ensimmäisellä yrittämällä Käämi meni takaakierron sijaan ansana olleeseen putkeen, koska oma sijoittautuminen oli täysin väärä. Ajatuksen kun sai mukaan, niin sitten rupesi löytymään myös takaakierrot.

Ysiputkelle ei tarvinnut paljoa saatella, joten sain 11 hypylle todella nätin ja pienikaarroksisen takaakierron. Pituudelle tähtäsi hyvin, sen jälkeinen putki vähän katosi ensimmäisellä toistolla. Koska tuo toistui radalla pariin kertaan, niin saatiin sen jälkeisille toistoille ihan uskomattoman makeat irtoamiset.

16 ja 17 hypyt Käämi teki loistavasti sekä haki pimeän putkikulman taas erittäin nätisti, muutaman kerran tuli putken vierestä. 19 putkeen upposi todella nätisti. Keinu oli hieno ja loppuun erittäin hyvin, putkeenirtoaminen mahdollisti todella nätin loppuradan.

Hyvä keep! Tässä alkaa nousta kisakuume!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti