keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Sul on sisälläs valtameren kokoinen voima

Keskiviikon huuma jatkuu!

Vaatimattomasti ihanin, parhain, täydellisin, makein ja upein Käämi-kelpie. Meidän tavoitteet treeniflowsta on vihdoin ja viimein saavutettu! Yhteistyö sujuu ja aika usein päästään radat loppuun asti ilman korjauksia tai muutamalla korjauksella. On se tullut puolessa vuodessa ihan uskomattoman paljon eteenpäin, mutta on sen pohjat kyllä rakennettu viime vuoden aikan ihan loistavasti.

Tänään oli ratateemana irtoaminen. Onnistui kertaheitolla, irtosi erinomaisesti ja suoritti itsenäisesti myös esteitä, jotka tarvitsevat vielä ajoittain hieman tukea (keinu). Teki myös kaksi lähtöä, jotka kesti ja lähti vasta luvalla, jipii!!


Ensimmäiseen putkeen ampui kuin tykin suusta ja löysi tuon puomin alla olleen putken hyvin. Ajattelin ensin tehdä vastakäännöksen takaakiertoon, mutta ehdin tekemään helposti persjätön putkelle, joten tehtiin sitten niin. A-estettä ei tehty, joten jatkettiin suoraan kasihypyltä. Puomin hakee hyvin ja kontakti oli hieno, vaikka joutui suorittamaan itsenäisesti alasmenoa. Toki valahti hieman vinoon, joten fokustreeniä voisi muistutella ajoittain.

Ohjasin keinun tosiaan keppien toiselta puolelta ja ensimmäisellä vedolla vähän epäröi, joten valahti todella rumasti vinoon. Paransi kuitenkin huomattavasti treenin edetessä. Ehdin tekemään hyppyjen jälkeiselle putkelle persjätön ja Käämi kääntyi putkelta kohti keppejä. Keppejä ei kuitenkaan tehty, joten jatkettiin rataa samalta putkelta, mutta niin että olin itse puomin toisella puolella. Käämi suoritti hypyt ilman epäröintiä ja sen sai todella nätisti käännettyä viimeiseen putkeen.

Todella hyvä treeni! Tehtiin lopuksi vielä kertaalleen rata sekä muutama kontakti niin, että kävin leikityttämässä kontaktialueella. Kesti hyvin sekä keinulla että puomilla, vaikka tätä ollaan taidettu tehdä viimeeksi alkuvuodesta.

On se kyllä uskomaton. Kouluttajakin sanoi, että rennon ja helpon näköistä menoa. Katsotaan yltääkö tämä fiilis tulevaisuudessa myös kisaradoille, mutta treeneissä tämä on kyllä täyttä kultaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti