sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Sanoit että koskaan ei saa luovuttaa vaikka huojuttaa


Ehdin järjestellä Käämin sairasloman aktiviteetitkin kuntoon ennen leikkausta. Kasvattaja kävi virallisissa nosework-kilpailuissa ja toi meille tuliaisena eukalyptus-hydrolaatin. Erittäin hyvää puuhaa siis sisätiloissa ja saikun edetessä mahdollisesti myös ulkona ilman tarvetta liikkumiseen.

Ollaan menossa vielä ihan alkeistreeneissä, joten askartelin Käämille hienon noseworkpurkkitelineen pahvilaatikkoon. Hieman turhan lähekkäin taitavat purkit olla siihen, että kahdessa purkissa olisi haju, mutta sopii nyt ainakin tähän yhden purkin treeniin. Nyt pysyvät purkit yhdessä läjässä, sillä purkit tuppaavat välillä vähän lentelemään ympäri olohuonetta.

Yhden kerran ollaan tehty niin, että haju oli seinässä. En antanut mitään vihjettä ja Käämi äkkäsi eukalyptuksen alle 10 sekuntiin huoneeseen mentyään. Nyt kuitenkin treenaillaan tämän purkkitelineen kanssa, jotta saan fiksun ilmaisutavan myös avoimelle hajulle. Ei ole ehkä hyvä, että kelpie imaisee huonekalutassun mahaansa heti palkitsemisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti