lauantai 20. tammikuuta 2018

Omaa juttuu pääsin rakentaa

Ei pöllömpi kuvauskohde!

Kotona tehtyjä fysioterapiaharjoitteita on tehty nyt viisi päivää.

Viidessä päivässä ollaan edetty pienin askelin. Käämin jalassa ollut turvotus katosi maanantain fysioterapiakäynnin jälkeen ihan kuin tuhka tuuleen! Tiedä sitten oliko fysioterapialla vai ajalla jotakin tekemistä, mutta ei pohdita liikaa.

Toinen selvä asia on, että Käämi on alkanut varaamaan enemmän painoa vasemmalle puolelle. Jalka on näennäisesti ollut koko kahden kuukauden ajan maassa, mutta vasta nyt painonsiirtotreenien ansiosta jalalle oikeasti laitetaan enemmän painoa seistessä. Jipii!

Kirjoittelen näistä kotiharjoitteista vielä myöhemmin lisää. Yritän saada jotain kuvamateriaalia.

Paikallaan on! Nähtiin tällä viikolla aurinko pitkästä aikaa.

Tänään kävin perheen toisen koiran noseworkin epävirallisessa hajukokeessa. Sisäetsintää en valitettavasti mahtunut seuraamaan, mutta ulkona oli ajoneuvoetsintä. Mielenkiintoista kyllä seurata koirien erilaisia tapoja etsiä. Hajukokeesta innostuneena tuli katsottua omaa pihapiiriä uusin silmin ja tehtiinkin juuri äsken toinen ulkotreeni pyöräkatoksessa.

Alue ei ollut mikään helpoin, mutta onneksi jälki- ja esineruutupohjista on jotain hyötyä. Käämi kävi todella tarkasti minun talsiman alueen läpi. Käveli ensimmäisellä kerralla alueen reunasta reunaan ja palasi sen jälkeen lähetyskulmaan. Tästä oikaisi suoraan hajun luo, vähän aikaan pyöri kohdalla kunnes ilmaisi.

Nenä kävi koko ajan todella hyvin! En auttanut Käämiä yhtään, sillä haluan sille mahdollisimman omatoimisen etsinnän vähän jäljen tapaan. Mielestäni tämä on sopiva Käämille, sillä itsenäisellä työskentelyllä se ei ilmaise ns. mieliksi. Toki kestää minun apujakin tarvittaessa, mutta saattaa vielä ilmaista vähän sinne päin. Varmuutta ja lisää treeniä vaan.

Me halutaan hajutestiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti