maanantai 15. tammikuuta 2018

Ylöspäin yks kerrallaan aina askelman

Naama virneessä ja vähän tärähtäneenä, that's Käämi!

Tänään oli ensimmäinen fysioterapiakäynti, vihdoin ja viimein!

Mua jännitti ihan kiitettävästi, mutta onneksi turhaan. Käämin jalka on todella hyvällä mallilla ja jalan keventäminen johtuu osittain vähän kelpien korvien välistäkin. Opetellaan näin ollen käyttämään jalkaa uudelleen. Käämin ontuminen ei pahene kaartaessa ja jalka on vielä kohtuullisen jäykkä suoristuksessa. Käämin lihaksisto myös mitattiin, eroa oli 3 cm terveeseen jalkaan.

Fysioterapeutti oli sitä mieltä, että viisi käyntiä olisi ihan riittävä määrä kotona tehtyjen harjoitteiden lisäksi. Tavoite on edelleen saada jalka huolettomaan metsälenkkeilyyn ja jälkiharrastukseen, agility on plussaa. Olen kuitenkin pikkuhiljaa alkanut tekemään päätöstä agilitystä luopumiseen Käämin kanssa, vaikka se olikin lupaava sekä pikkumaksi. En kuitenkaan haluaisi rikkoa mitään lisää.

Käämiä kuntoutetaan kotiharjoitteiden lisäksi myös vesiterapia-altaassa ja sinne päästiin tänään! Hieman jännitti, kuinka Käämi suhtautuu kohtuullisen ahtaaseen tilaan ja veteen, vaikka tykkääkin kahlailla vedessä. Ihan turhaan jännitin, Käämistä koko juttu oli sairaan siistiä, kuten yllä olevasta kuvasta voi havaita. Vesiterapiaan suunnataan ensi viikolla seuraavan kerran.

Lopuksi käytiin vielä muutama kotiharjoite läpi, mutta näistä voisin tehdä oman kirjoituksensa, kunhan olen saanut muutaman tykötarpeen hommattua. Käämi on ollut tänään käynnin jälkeen aikasta väsy, joten aloitetaan harjoitteet huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti